OVER MIJ

Over mezelf

Processed with VSCO with a6 preset

Ik ben Luna, 24 jaar en woon in België. Meer precies woon ik in Waals-Brabant. Dus ja, ik ben ook franstalig. In juni 2017 ben ik afgestudeerd als masterstudente communicatiewetenschappen en in september 2017 ben ik beginnen werken. Vandaag werk ik als marketeer bij Telenet. Ik zit momenteel in een tweejarig traineeship, waarbij ik een echte job combineer met tal van opleidingen die ik samen volg met 39 andere Young Grads bij Telenet. The job of a lifetime ! 

Ik hou van mijn job, maar ik hou nog veel meer van sporten. Om je wat kadering te geven: ik ben altijd de eerste op onze werkvloer, zodat ik ook op tijd naar huis kan. Want op tijd thuis zijn, betekent nog tijd hebben om mijn sportkleren aan te trekken en mijn hoofd te gaan legen. Wanneer ik ben beginnen werken, zijn sport en gezondheid een steeds prominentere rol gaan spelen in mijn leven. Vragen zoals: “hoe ga ik sport met werk combineren?”, “hoe zorg ik ervoor dat ik aan al die koffiekoeken in onze coffee corner weersta?”, “hoe kan ik een gemakkelijk, maar gezond ontbijt meenemen?” en “met welke gezonde tussendoortjes geraak ik de dag door?”.

Naast zelf sporten, kijk en volg ik sport de hele dag door. Ik ben een grote voetbal-fan van de club Standard De Liège en ben zelfs abonnee. Om de twee weken vind je me dus terug in een voetbalstadion. Leuk weetje: ik heb er zelfs stage gelopen als pers- en communicatie assistente.

Vandaag zijn sport en gezondheid een passie voor mij geworden en daarom wil ik anderen inspireren. Vergeet niet dat er in een healthy en sporty life ook altijd ruimte moet zijn voor ontspanning en verwenning. Verbied jezelf dus niet om, de zaken die je super lekker vindt, te eten. Ook ik eet af en toe (lees: regelmatig) een stuk cake of een croissant. Dat is oke. Meer dan oke. Het gaat in eerste instantie om jezelf goed te voelen. Je moet een balans kunnen vinden in je leven en daar kan niemand anders dan jij zelf naar zoeken.

Over Run with Luna

Run with Luna is een blog over sporten, maar vooral over lopen. Daarnaast vind je ook leuke weetjes over verschillende voedingsmiddelen terug en gezonde receptjes. Ik heb altijd al een passie gehad voor schrijven. Daarom dat ik ervoor gekozen heb om aan deze blog te beginnen.

Elke woensdag en zaterdag zal er een nieuw artikel verschijnen. Voor meer foto’s en verhalen, kan je me altijd volgen op Instagram.

Om mijn looptrainingen te volgen, kan je me ook terugvinden op Strava.

Veel leesplezier.

Luna