Leukste hardloopwedstrijden in juni

Vandaag is het de eerste dag van de maand juni. Nog eventjes afwachten en dan kan de zomer echt van start gaan. Om het aftellen tot de zomervakantie aangenamer te maken, zet ik je ook deze maand de leukste loopwedstrijden, door Golazo georganiseerd, even op een rijtje. Plan de komende wedstrijden alvast in je agenda en laat de maand voorbij vliegen. En dan ben je helemaal klaar voor de officiële start van de zomer. Wie zie ik waar deze maand?

Fintro: Kortrijk loopt voor Think-Pink – 10/06/2019

Kortijk Loopt! Is dé loopervaring voor iedereen uit Kortrijk en omstreken! Op Pinkstermaandag 10 juni heb jij de kans om dwars door de Guldensporenstad te lopen. Deelnemers hebben de keuze tussen een parcours van 5 km of 11 km. Deze loopgelegenheid staat volledig in het teken van Think Pink ! Steun borstkankerpatiënten in de moeilijkste strijd van hun leven door je te registreren als deelnemer via think-pink.be en engageer je om minstens 100 euro in te zamelen. In ruil zorgt Think Pink voor jouw inschrijving en borstnummer, Run for Think Pink-loopshirt én een deugddoende kuitmassage na de wedstrijd. Geen tijd om geld in te zamelen? Ondersteun dan de actie door bij jouw inschrijving 5 euro extra te betalen. Zo ontvang je na afloop van de wedstrijd een sporthanddoek (roze of grijs) aan de Think Pink-infostand van het event.

Keytrade Bank: Urban Trail Hasselt – 10/06/2019

Een ander loopevent dat plaatsvindt op Pinkstermaandag is de Keytrade Bank Urban Trail in de Hasseltse binnenstad. Het is een uniek loopevenement langs en door tal van Hasseltse gebouwen en dit jaar pakt het evenement uit met een wereldprimeur. Altijd al willen lopen door de IKEA? Dan moet je écht meedoen, want je loopt de laatste 2 kilometer als deelnemer door de IKEA. Dat is nog nergens in de wereld gebeurd. Bovendien voorzien ze heel wat animatie. Op het einde worden de deelnemers zelfs getrakteerd op de bekende Zweedse balletjes. Er zijn twee parcours voorzien: ééntje van 5 km en ééntje van 10 km. Ik ben alvast ingeschreven voor de 10 km. Wie zie ik daar nog?

Keytrade Bank: Urban Trail Brussels – 23/06/2019

Na de Urban Trail in Hasselt goesting gekregen om nog een stadsloop te doen? Dan is de Urban Trail te Brussel op 23 juni ook iets voor jou. Ken jij Brussel goed? Of denk je dat je Brussel kent?  De start en finish liggen op het gezellige Spanjeplein in het hart van de stad. Daarna loop je door de Koninklijke Loge, de backstage en het podium van de Bozar. Bovendien opent het chocolademuseum Choco Story zijn deuren voor alle lekkerbekken om onderweg chocolade te proeven. En ken je de ‘Palace’ al, niet enkel de ‘betere’ cinema maar wist je dat die nieuwe voorgevel een schitterend interieur verhult? Schrijf je in voor de 5 km of 10 km run en ontdek het andere Brussel!

Runners’lab Midzomernachtrun Gent – 28/06/2019

Last but not least: de Runners’Lab Midzomernachtrun in Gent staat deze maand ook nog op het programma! Het ultieme loopevent dat de start van de zomervakantie écht aankondigt. De Midzomernachtrun is na vele jaren uitgegroeid tot een klassieker in Gent. Ook dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km of 15 km. Bij de laatste 2 afstanden is er elektronische timing voorzien. Loop ’s avonds door het feeërieke Gent en geniet achteraf van de afterparty om de zomervakantie écht goed in te zetten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s