Wat zijn jouw goede voornemens voor 2019?

 

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Zo denkt iedereen, elk jaar opnieuw. We beloven onszelf dat we dit jaar écht wat vaker zullen gaan sporten, dat we écht wat gezonder zullen gaan eten of dat we elkaar dit jaar echt wat vaker gaan proberen zien. Maar zoals erg vaak het geval is, houden we dit maar een aantal weken vol. En voor we het beseffen, is het jaar al half om en denken we “dat wordt dan maar voor volgend jaar”. Herkenbaar? Wel dan heb ik goed nieuws voor jou.

Wil je dit jaar écht je goede voornemens waarmaken? Dan helpt de NN Running Club je daar een handje bij. Gebrek aan motivatie? Via de club krijg je punten, die je kan verzilveren in coins, waarmee je in de webshop vanalle leuke dingen kan kopen. Je wordt met andere woorden beloond om te gaan sporten. Wat wil je nog meer?

Geen concrete uitdaging voor ogen? Met de NN Running Club schrijf je je voor heel wat loopevents in. Bovendien kan je maandelijks meedoen aan heel wat challenges, om het hele jaar door gemotiveerd te blijven. 10.000 stappen gezet? Bonus! 5 km gelopen? Bonus! 3.000 kcal verbrand? Bonus. Door mee te doen aan de verschillende challenges, zal je al snel merken dat je puntensaldo héél snel toeneemt. En dat betekent uiteraard… meer cadeautjes!

Onvoldoende kennis over sport en gezondheid? Via de NN Running Club krijg je heel wat tips en informatie van sport- en voedingsspecialisten op vlak van sport, voeding en gezondheid. Zo leer je er bijvoorbeeld hoe je je het beste wapend tegen een koude winter, hoe je je optimaal voorbereid op een eerste marathon, hoe je op een eenvoudige manier fitter kan worden op het werk, en zo veel meer.

Niemand om mee te gaan lopen? Door je in te schrijven op de NN Running Club, maak je deel uit van een nieuwe en gezonde online community. Motiveer anderen en jezelf door je sportactiviteiten te delen op social media via de hashtag #NNRunningClub, en volg wat anderen doen. Je zal al snel merken hoe motiverend het is om deel uit te maken van deze online community. Je leert nieuwe mensen kennen en komt ze ook vaak tegen op gezamelijke sportevents. Super gezellig!

Je begrijpt het dus wel. No more excuses! Registreer je gratis op www.nnrunningclub.be en haal dit jaar wél je goede voornemens. Weet je niet goed waar beginnen? Dan helpen ze je alvast op weg. Begin rustig aan en schrijf je in voor de Good Resolutions Challenge. Met deze challenge leer je op een eenvoudige manier actiever leven. Om meer te bewegen hoef je niet intensief te sporten, al mág het natuurlijk wel! Met een aantal veranderingen in je zit- en beweegpatroon geraak je ook aan heel wat extra stappen op een dag. Je wordt niet alleen fysiek fitter, af en toe een beweegpauze inlassen is ook goed voor je geest. Van 1 tot 31 januari daagt de NN Running Club je uit om 7.000 stappen te zetten per dagHet ‘magische’ doel is 10.000 stappen maar ze willen de uitdaging haalbaar maken voor iedereen zodat we met z’n allen fit en gelukkig het nieuwe jaar in gaan! Ik ben alvast ingeschreven. Succes ermee!


Een reactie op “Wat zijn jouw goede voornemens voor 2019?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s