Word jij net zoals mij een #NNRunningClubHero ?

40233511_267614064071745_2975256337090347008_o

Ik heb heel erg leuk nieuws te brengen! Nieuws dat ik al heel erg lang met jullie wilde delen, maar dat ik tot op heden geheim moest houden. Maar vandaag is de grote dag aangebroken. The word is out en mag ik eindelijk het goede nieuws met jullie delen. Ik ben namelijk fiere ambassadeur van de NN Running Club geworden! Samen met heel wat andere leden van deze club, ben ik daarmee lid van de gezondste community van België. En dat is niet alles. Ook jij kan gratis lid worden van deze club. Beloond worden om te sporten? Dat klinkt toch te mooi voor woorden? Toch kan het allemaal, dankzij NN Running Club. Wat de club is, hoe je je inschrijft en wat je er allemaal mee kan doen, leg ik je hieronder uit.

De NN Running Club wat? Kort samengevat is de NN Running Club een platform waarop je je volledig gratis kan inschrijven. Het principe is simpel. Je schrijft je in, koppelt je favoriete apps of waerables en de app zet je stappen en andere sportactiviteiten om in coins om je te belonen. En met die coins kan je vanalles kopen in de webshop. Naast het loggen van je sportactiviteiten of stappen, is er op het platform ook heel wat ruimte voorzien om mensen te inspireren en motiveren om meer te bewegen. Zo worden er bijvoorbeeld regelmatig blogs geschreven door gezondheids- en sportexperts. En dat is nog niet alles. Je kan via het platform ook jezelf of anderen uitdagen om challenges te behalen. Zo wordt het mogelijk om verschillende sportieve doelen te behalen, aan de hand van specifieke trainingsschema’s.

Hoewel het platform “NN Running Club” heet, is het geschikt voor elke sport: van lopen, tot wandelen en van zwemmen tot fietsen. Elke sportactiviteit telt mee en wordt beloond. De app is daarbovenop zowel beschikbaar voor elke type sporter: voor de beginner, maar ook voor de meer gevorderde. De challenges die aangeboden worden, zijn zo variërend, dat er voor ieder wel wat haalbaar is. Er zijn zowel challenges die maand per maand verschillen, alsook terugkerende challenges. Wanneer je voor een challenge kiest, kan je in de app aanduiden welk moeilijkheidsniveau je verkiest. Hieronder een aantal voorbeelden van de challenges die deze maand in de kijker staan:

  • The Healthy Heart Step Challenge: behaal 7.000 stappen en maak kans op een sporthorloge van Garmin
  • The Back In Shape Challenge: doe 12 work-outs in september en win één jaar lang gratis fitness

Voorbeelden van terugkerende challenges zijn onder andere:

  • De 5 km challenge
  • De 10 km challenge
  • De 10 miles challenge
  • De 21 km challenge
  • De 42 km challenge

Je begrijpt het dus goed. Je kan coins winnen door je sportactiviteiten en aantal stappen die je per dag doet, maar ook door het aangaan van challenges. Daarbovenop kan je ook coins verdienen door je sociaal gedrag. Als je je vrienden via mail uitnodigd om ook lid te worden van de NN Running Club, word je ook beloond! Waar wacht je dus nog op om deel uit te maken van de gezondste community van België? Wie had ooit gedacht dat je  op een dag beloond zou worden om te sporten? Crazy, right?!

Check alvast dit filmpje om meer uitleg te krijgen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s